Rally Horvátország 2024: Itt találod az összes információt!

Rally Horvátország 2024: Itt találod az összes információt!
Kép forrása: RallyCafe
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A WRC idei negyedik versenyét, a Horvát Rallyt április 18-21. között rendezik Jablanovec környékén. Összegyűjtöttük a legfontosabb…

A Horvát Rally a WRC idei szezonjának negyedik versenye lesz, amelyet április 18-21. között rendeznek Jablanovec környékén. A versenynek hosszú történelme van, és számos kiváló versenyző nyert már itt, köztük magyar győztes is szerepelt a Horvát Rally történetében. Az idei versenyben Thierry Neuville áll az élen, de Elfyn Evans és Adrien Fourmaux is versenyben van a győzelemért.

A versenyprogram szerint a csütörtöki shakedown után pénteken és szombaton is számos gyorsasági szakaszt kell teljesíteni a versenyzőknek, a vasárnapi záró nap pedig két pályát tartogat a mezőny számára. A versenytáv összesen 283,28 kilométer lesz, ami 20 gyorsasági próbát jelent.

A Horvát Rallyon rajthoz áll egy magyar páros is, László Zoltán és Kürti Tamás, akik egy Skoda Fabia RS Rally2-vel vesznek részt a versenyen. A Toyota jelenleg vezeti a gyártók bajnokságát, a Hyundai és az M-Sport előtt. A versenyre izgalmas küzdelem várható a mezőny kiválóságai között.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések